DET hade ju lätt slått en helg på spa


skrivet den 24 aug av Citcat, klockan:12:33

Oftast är jag en ganska så jordnära person men ibland kan man ju inte låta bli att önska att man hade vart en känd stjärna med mängder av pengar att strö omkring sig

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article7661972.ab


Tänk att kunna sticka iväg till Rivieran ell liknande och i flera v bara ägna sig åt att slappa, bada och sola.
Hade ju lätt konkurrerat ut allt vad kontorsjobb, lagerjobb etc heter.

 

Fast egentligen är jag inte avundsjuk på kändisarnas ganska så sjuka och världsfrånvarande liv, det är ju inte ett verkligt liv med en verklig vardag. För att inte tala om att ideligen ha en hop paparazzis i hasorna, gud vad jobbigt och pressande.

 

Men men en helg vid medelhavet hade verkligen inte suttit fel.

 

Undrar hur det egentligen känns att vara så känd som tex Paris Hilton, Lindsay Lohan ell nån av de andra unga stollarna som verkligen lever ett jet set liv. Hur skulle det kännas att leva så, att inte ens behöva fundera på vart man vill sticka utan bara boka biljett. Att semester inte består av spa, herrgård weekend eller annat typ  cheap accommodation in Stockholm” utan bara att ge sig iväg vart som helst i världen, att ständigt vara inbjuden till de mest exclusiva festerna man kan tänka sig osv.  Måste verkligen vara ett mycket udda liv och det är kanske inte så konstigt att de blir narcissistiska udda avarter till vanliga ungdomar.

Undrar hur de skulle reagera om de plötsligt hamnade i ett ”vanligt Svensson liv” och hur de skulle uppfatta det.


Currently rated 3.2 by 31 people

  • Currently 3,16129/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed