En härlig konferenslokal i Göteborg!


skrivet den 21 nov av Blogger, klockan:11:06

Var på konferens i helgen i Göteborg med jobbet:) . Wow säger jag bara, det var nog den bästa konferensen jag varit på. Samtidigt som man jobbar får men njuta av SPA på kvällen, och lita på att jag utnyttjade rubbet.. Ansiktsbehandling och rekreation i två timmar. Vad som man fick uppleva på rekreationen var en  helt  utomordentligt skön ansiksmassage och oljemassage. Efter dessa behandlingar fick man tilltugg tillsammans med lugn och ro i spa miljö. Dessutom var det helt underbar mat. (har säkerligen gått upp  5 kg, men vad gör det när man har haft en underbar helg)

 Jag känner mig som en ny människa, utvilad och samtidigt som jag har haft en otroligt informativ helg tillsammans med mina kollegor. Jag kan tänka mig att åka på fler sådana konferenser och om jag får bestämma så väljer jag mer än gärna just denna konferenslokal i Göteborg!!


Currently rated 1.6 by 336 people

  • Currently 1,574403/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed