Läste att Alexander Skarsgård är i Göteborg, tusan också jag som övernattade där några nätter nyss. Tänk om det var på samma hotell, hade ju vart kul. Hade inte precis haft något mot att dela hotell ell så med honom ;)

 

Han är ju så grymt het så jag vet inte vad man ska jämföra det med.
Han är ju typ största anledningen till att överhuvudtaget kolla på True Blood som väl egentligen annars är en något fånig serie.

 

Ser man sen omslaget till Rolling Stones och dessutom läser att han faktiskt är helt näck på riktigt i serien http://www.expressen.se/noje/extra/1.2102771/alexander-skarsgard-tycker-det-ar-lojligt-med-snoppstrumpa

 

´så tja, känns ju inte som mindre anledning att titta precis ;)

Men över till verkligheten.
Nu till helgen så ska jag iaf ner till Skåneland, hittade ett fint vandrarhem i Skåne som får bli min helgbostad för tillfället.
Jag älskar verkligen Skåne och inte minst såhär på sensommaren/höst kanten, förstår inte de som tycker att Skåne är deprimerande och tråkigt. Det är ju kanonfint verkligen och alltid milt härligt klimat och en massa små mysiga vandrarhem.,

 

Det blev förresten spa och inte Gotland förra helgen, dels billigare och dels mindre omständligt. Var oerhört både skönt och avslappnande och precis vad jag behövde. Tog många långa och härliga bad, lite ansiktsmassage osv. Var så skönt så jag kände mig verkligen som en ny människa när jag åkte därifrån. Det får jag göra om fler gånger i framtiden tror jag bestämt.

 

Men nu ska jag krypa till kojs, se ett nytt avsnitt av True Blood och dregla lite över ovan nämnde Skarsgård ;)


Currently rated 3.0 by 35 people

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed