Ser mer ut som ”herrgård weekend” än häktet


skrivet den 30 aug av Citcat, klockan:10:40

Så har Paris Hilton gjort det igen, dvs hamnat i trubbel.
Tydligen har hon nu åkt dit för kokaininnehav
http://www.expressen.se/noje/extra/1.2114983/paris-hilton-gor-sig-fin-for-polisen

 

Tydligen billigt kokain dessutom!!!!
Att de stackars rika aldrig lär sig, de står inte ovanför lagen oh varför i hela fridens namn ska man hålla på med droger och skit när man har de möjligheterna som Paris Hilton har. Finns liksom inga ursäkter för det vad mig anbelangar.

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag nog inte egentligen vilja byta liv med dessa uberkända blonda galningar men man kan ju undra.

Vad finns det för ursäkter för dessa människor att hela tiden bete sig som jag vet inte vad, att begå ganska så svåra försyndelser som att hålla på med droger, köra fulla osv. Inte för att jag tycker att det är ok om andra kör påverkade men när det är människor som lätt skulle ha råd med privatchaffisar så känns det liksom än värre och än mer oursäkteligt.

 

Sen tycker jag det är lite komiskt när de hamnar i fängelset, jisses vad synd det är om dem då när de måste leva i ”misär” trots specialbehandling och separation från de andra fångarna så gråter de ut rätt så bra i media över det. Kanske att de skulle tänkt på det innan så att säga.

Men det kan man ju verkligen kalla för cheap accommodation om något även om just Paris Hilton ser mer ut att vara redo för en herrgård weekend eller en natt på nåt riktigt flott hotell snarare än för finkan ;) 

Stackars små rika flickor!!!!


Currently rated 3.1 by 23 people

  • Currently 3,130435/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed