Spa eller weekend på Gotland, det är frågan det.


skrivet den 11 aug av Citcat, klockan:12:11

Sugen på att sticka iväg på semester nästa helg, är bara lite osäker på vad jag vill göra. Sticka iväg på en spa helg eller ner till Gotland.
Hittade en massa mysigt om Gotland
http://www.expressen.se/resor/1.2092905/njut-av-sensommarlugnet-pa-gotland

 

Men vet inte om jag orkar åka så långt faktiskt, spa kanske vore trevligare.
Snacka om i landsproblem förresten ;)

Får väl se hur det blir.

 

Förra helgen var jag förresten uppbjuden till Stockholm, huserade i en festvåning i Stockholm som en av mina gamla kompisar hyrt för sin möhippa.
Under tiden vi var där hände något kusligt, det var riktigt, riktigt nära att en taxichaffis körde på mig. Sen får man läsa om detta i tidningen
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2092995/vaga-sta-for-att-du-korde-pa-mig

 

Hm, undrar om det var samma eller om Sthlm helt enkelt kryllar av vårdslösa taxi chaffisar. Förstår inte hur man bara kan smita från en olycka där man faktiskt kört på nån, det är sjukt. Likadant alla döda djur man ser ute på vägarna, kör man på ett djur så stannar man väl för tusan och kollar hur det gått och flyttar djuret från vägen. Det är faktiskt liv det med, det berör mig väldigt illa att se alla mer ell mindre mosade djur som ligger på vägarna.

Visst ibland har man inte en chans att undvika att köra på dom men många skiter ju i vilket. Förstår faktiskt inte hur man är funtad då, undrar hur samma personer skulle reagera om det vore en människa de körde på istället.

Man upphör aldrig att förundras över det mänskliga släktet.


Currently rated 3.0 by 35 people

  • Currently 2,971429/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed